19.05.2024.
HomeNovostiOstao bez posla: Bivši Trumpov izaslanik Richard Grenell "tezgari" po Srbiji i...

Ostao bez posla: Bivši Trumpov izaslanik Richard Grenell “tezgari” po Srbiji i Albaniji

Bivši izaslanik nekadašnjeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa za dijalog Srbije i Kosova Richard Grenell boravio je nedavno u Srbiji i Albaniji, sastajao se sa političarima, išao u noćni provod, tražio poslovne prilike, a pošto više nije u administraciji SAD-a, nije jasno za koga ili u čijem interesu Grenell sada radi, javlja “Glas Amerike”.

Biivši američki izaslanik za Kosovo na Instagramu je objavio snimak iz provoda u beogradskom noćnom klubu sa srpskim ministrom finansija Sinišom Malim.

Na Instagramu je objavio i fotografije s albanskim predsjednikom Ilirom Metom i premijerom Edijem Ramom, a potom i fotografije s albanske obale, uz malo detalja šta je radio u Albaniji.

Iz Instituta za politiku i strateške studije Univerziteta Carnegie Mellon stigao je odgovor da Grenell više ne radi tamo, iako se to navodi na sajtu njegove organizacije “Fix California” – koju je osnovao kada se špekuliralo da će se kandidovati za guvernera Kalifornije.

Tokom posjete Balkanu, Grenell je u intervjuu za albanske “Vijesti 24”, kako je prenio “Kosovo Online”, rekao da se bavi promoviranjem stranih ulaganja i ekonomske saradnje u regionu, ali nije rekao za koga to radi, osim da je u privatnom sektoru.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti