Ostaje li Mladen Žižović na kormilu Slobode?

0

Tuzlanska Sloboda nakon pobjede nad ekipom Olimpika definitivno je obezbijedila opastanak u društvu najboljih, što je bio klupski cilj prije početka sezone, uz stabilizaciju kluba, te promociju igrača iz vlastitog pogona.

Sezonu je na klupi počeo mladi i ambiciozni Gradimir Crnogorac, koji je većinu golobradih mladića iz omladinskih selekcija kluba gurnuo u vatru.  Sa podmlađenim sastavom nakon prvog dijela sezone osvojio je 22 boda koja imaju veliku težinu premijerligaškog opstanka.

Nakon turbulencija odlučio je odstupiti i vratiti se u omladinski pogon, a Uprava kluba  angažovati Mladena Žižovića bivšeg trenera Radnika i Zrinjskog uz kojeg su došla i pojačanja u vidu Balića, Ilića, Đorđića, Leke koji su kao i aktuelni šef dogovorili angažman do ljeta.

Nakon utakmice i opstanka ekipe u Premijer ligi postavlja se logično pitanje, ostaje li Mladen Žižović na kormilu Slobode.

– Imamo dogovor do ljeta da probamo sačuvati klub u ligi. Ovom pobjedom smo to uspjeli, imamo vremena da razgovaramo. Sloboda zaslužuje Premijer ligu, ali i nešto više. Ako sve bude kako treba, nadam se da ćemo pronaći zajednički jezik. Ako ne, onda Bože moj”, poručio je Žižović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here