24.05.2024.
HomeNovostiOglasili se iz zaštitarske agencije Flek nakon incidenta

Oglasili se iz zaštitarske agencije Flek nakon incidenta

 

Nakon incidenta u ”Bingovoj” radnji u tržnom centru Otoka u Sarajevu, u kojem su zaštitari pretukli dvojicu migranata koji su prethodno počinili krađu, oglasili su se i iz Agencije “Flek”, koja je zadužena za osiguravanje ovog objekta. Potvrdili su da su njihovi uposlenici učestvovali u ovom incidentu, ali da nisu pretukli dvojicu migranata, kako je to javnost u našoj zemlji ocijenila, nakon što je na društvenim mrežama objavljen video.

– Napad se desio u službenim prostorijama koje u navedenom objektu koristi Agencija “Flek” i to nakon što su dva strana državljana uhvaćena u krađi više artikala. Prilikom dovođenja u službene prostorije, strani državljani su pokazali izrazitu agresivnost, pri čemu su uz galamu i viku počeli uništavati inventar – naveli su za “Avaz” iz ove agencije.

Kako tvrde, migranti su napali zaštitare, a pri tome su koristili i hladno oružje. Navode da su njihoci uposlenici savladali dvojicu stranih državljana uz minimalnu upotrebu fizičke sile koja je bila srazmjerna napadu, te su sačekali dolazak policije. U ovom napadu, povrijeđen je jedan zaštitar kome je ukazana ljekarska pomoć.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti