Novi hit među Đetićima: “Da li će se ikad sresti Srbija i Crna Gora? Ne, nema zbora. Prije će se otopiti snijeg sa vrha Durmitora”.

0

Pjevačica Jadranka Barjaktarović, nekadašnja takmičarka showa “Zvezde Granda”, glavna je tema na društvenim mrežama. Razlog za to je činjenica da živi i radi u Srbiji, ali da je, kako navode Vučićevi mediji, pjevala “protiv Srbije na mitingu DPS-a”.

Jadranka je pjevala u Podgorici, ogrnuta crnogorskom zastavom i to pjesmom “Ne može nam niko ništa – JAČI SMO OD SRBIJE”, ali i stihove:

“Da li će se ikad sresti Srbija i Crna Gora? Ne, nema zbora. Prije će se otopiti snijeg sa vrha Durmitora”.

To su Vučićevi mediji nazvali skandaloznim.

Na društvenim mrežama se masovno šeruju snimci, ali i pozivi da je televizije u Srbiji zabrane. Pogledajte i snimak “Jači smo od Srbije”:

–  Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u Podgorici. Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razume nek razume, ko neće, neću nikom da se izvinjavam – rekla je  pjevačica koja godinama radi i živi i na relaciji Srbija-Crna Gora.

Ima i onih koji pozivaju da se Jadranki zabrani da nastupa u Beogradu.