13.06.2024.
HomeNovostiNasilje nad ženama: Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić, u alkoholisanom stanju, fizički...

Nasilje nad ženama: Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić, u alkoholisanom stanju, fizički nasrnuo na svoju partnerku

Sinoć je u Istočnom Sarajevu došao do nemilih scena u “Yu baru” kada je gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić, u alkoholisanom stanju, fizički nasrnuo na svoju partnerku Biljanu S., javio je portal “Istočnosarajevo24.com”.

”Ćosić je poznat po tome da izgubi kontrolu i da je jako agresivan kada se napije. Sinoć, nakon proslave slave Grada Istočno Sarajevo, došao je pripit u YU bar sa svojom djevojkom Biljanom. U jednom trenutku počeo je udarati čak i glavom. Prisutni su skočili da je zaštita, ali je onda on nasrnuo i na njih ”, ​​ispričali su svjedoci događaja.

”Sreća pa su tu bili karatisti Papaz i Kenjić koji su držali razjarene goste YU bara na koje je Ćosić nasrtao, dok ga nisu bukvalno odnijeli kući”, pričaju svjedoci događaja.

“Zamislite da je on nasrnuo i na Gorana Šehovca , predsjednika BORS-a i odbornika SDS-a u Skupštini Grada koji je prvi skočio da zaštiti nesretnu djevojku”, kazao je jedan od očevidaca  On svjedoči da je pobješnjeli Ćosić prijetio i vrijeđao i druge goste u restoranu, poput Dragana K., Nenada Č, Dragiše K. kojima se gradonačelnik unosio u lice i vikao: “J..o vas Darko Babalj”(predsjednik Gradskog odbora SDS-a Istočno Sarajevo).

Inače, Ćosićeva partnerka Biljana S. Prvo je bila njegova sekretarica, a potom šefica kabineta.

”Stalno su se svađali na poslu, pa je zbog toga premješten na mjesto izvršnog direktora za pravne poslove u Zavodu za udžbenike”, kažu naši sagovornici.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti