15.04.2024.
HomeSportNajbogatiji Bosanac i Dita žele jaku Slobodu, dvojac bez kormilara Berbić i...

Najbogatiji Bosanac i Dita žele jaku Slobodu, dvojac bez kormilara Berbić i Ilić se protive projektu?

Dugoočekivana Skupština OKK Sloboda na kojoj bi se trebalo razmatrati ulazak Senada Džambića najbogatijeg Bosanca u klub sa svojim kompanijama Bingo i fabrika detrdženata  Dita koja je dio korporacije ovog biznismena, otkazana je zbog nedostatka kvoruma.

Zašto? Prema saznanjima interes postoji i sa jedne i druge strane, svima je u cilju da Mejdan bude ispunjen do posljednjeg mjesta, da igra Sloboda Dita za koju su mnogi ljubitelji košarke vezani, igra značajnu ulogu u prvenstvu BiH, bori se za trofeje, te se na koncu okuša i  kao ABA ligaš. Jer, Džambićevi epiteti i njegovih saradnika su najveći mogući…

Prema saznanjima kočnica u svemu su još lokalni moćnik i prvi čovjek njegove tvorevine-igračke OKK Sloboda Aid Berbić i satelit SDP-a  Slađan Ilić.

Navodno, u svemu tome ne vide sebe? Dakle, dvojcu bez kormilara nije stalo do razvoja sporta u Tuzli, koji je zadnjih nekoliko godina u velikom padu, jer oni znaju da sa ulaskom privatnog kapitala klub neće biti igračka, prvi redovi rezervisani za stranačke poslušnike i jurišnike iz Javnih preduzeća.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti