14.04.2024.
HomeNovostiNadriljekarka Snežana S. uhpšena u Beogradu: 40 žena je prijavilo da ih...

Nadriljekarka Snežana S. uhpšena u Beogradu: 40 žena je prijavilo da ih je unakazila svojim tretmanima

Snežana S. (48), kojoj je jučer na prijedlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je s falsifikovanom diplomom Medicinskog fakulteta u Prištini pružala stomatološke i usluge antiejdžing tretmana u ordinaciji u Beogradu na vodi, prijavilo je najmanje 40 žena, saznaje Kurir!

Kako izvor Kurira otkriva, žene koje su išle na tretmane podmlađivanja kod lažne doktorke biće saslušane tokom istrage koja je pokrenuta i stepen oštećenja koji im je Snežana S. nanijela “uslugama” koje je pružala, a za koje nije imala ni diplomu niti odgovarajuće znanje, biće utvrđen.

Negirala krivicu

“Ona se sumnjiči za krivična djela nadriljekarstvo i nadriapotekarstvo. Ordinacija koju je vodila pod imenom ‘BV dental estetic’ nalazila se na 20. spratu zgrade u Beogradu na vodi”, otkriva izvor Kurira i dodaje da je osumnjičena Snežana S. prebačena u Centralni zatvor. Prema njegovim riječima, lažna doktorica je na saslušanju priznala da je pružala usluge estetske stomatologije i antiejdžing tretmana, ali je tvrdila da je završila Medicinski fakultet i da je njena diploma prava.

“Ona se sumnjiči da je od 21. novembra 2021. do hapšenja u svojoj stomatološkoj ordinaciji pružala stomatološke i usluge antiejdž medicine, iako je naknadnim provjerama utvrđeno da je diplomu fakulteta falsifikovala”, saopšteno je prethodno iz tužilaštva. Inače, Snežana S. je bila aktivna na društvenim mrežama na kojima je često objavljivala fotografije.

alt

TV voditeljka Ruška Jakić koja je na jednoj od fotografija koju je na svom Facebook profilu objavila lažna doktorka, izjavila je za Kurir da uhapšenu ne poznaje.

“Ne poznajem ni nju ni gospodina sa fotografije. Čak mi nisu ni likom poznati. Sudeći po mojoj frizuri, ova fotografija je nastala prije mnogo godina, pošto već dugo ne nosim tako zalizanu kosu”, rekla je Ruška Jakić za Kurir.

“Na Facebooku je upisana pod drugim prezimenom i na toj društvenoj mreži nije objavljivala fotografije iz svoje ‘ordinacije’, već uglavnom svoje izazovne fotografije, slike sa putovanja ili iz izlazaka, ali i one s javnim ličnostima, dok je na Instagramu ordinacija imala svoj profil”, kaže sagovornik Kurira.

Izazovne poze

“Slikala se gotovo isključivo u izazovnim pozama, oskudno odjevena, zbog čega su je mnogi uporedili sa Olgicom Markanović (34), poznatom kao Barbi nadriljekarka koja je uhapšena 1. juna 2021. i protiv koje je u međuvremenu isto Prvo osnovno javno tužilaštvo podiglo dvije optužnice zbog sumnje da je tretmanima ‘plazma pjenom’ uništila lica najmanje 18 žena”, podsjeća sagovornik Kurira i dodaje da je postupak protiv Markanovićeve i dalje u toku.

alt

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti