21.07.2024.
HomeNovostiMuškarac napadnut ispred kuće u Gradišci, uhapšena dva migranta

Muškarac napadnut ispred kuće u Gradišci, uhapšena dva migranta

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, juče su uhapsili A.K. i E.B. državljane Alžira, zbog sumnje da su pretukli muškarca u dvorištu porodične kuće stanovanja u ovom Gradu.

“Policijskoj stanici Gradiška, 2. septembra u  20,57 časova, oštećeni je prijavio da su ga u dvorištu porodične kuće stanovanja u ulici Savskoj, grad Gradiška, fizički napala dva nepoznata muškarca, koja svojim izgledom asociraju na migrante”, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Gradiška.

Kako se dodaje operativnim radom policijskih službenika Policijske uprave Gradiška, identifikovani su i uhapšeni A.K. i E.B. dok je oštećenom ukazana ljekarska pomoć u Opštoj bolnici  Gradiška, kojom prilikom su konstatovane tjelesne povrede.

“O svim okolnostima događaja obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a koji je naložio da se po dokumentovanju predmeta protiv lica A.K. i E.B. državljana Alžira, podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu”, dodaje se u saopštenju.

Takođe o svemu naprijed navedenom i preduzetom obavješteni su radnici Terenskog centra za strance Banjaluka, a koji su preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je čovjek izašao iz kuće nakon što je čuo lavež pasa kako bi vidio šta se dešava.

“Po izlasku je svidio dvojicu migranata koji su ga napali rukama. Uhvatili su ga za vrat  i oborili na zemlju, a zatim pobjegli. U pitanju su lakše povrede”, rekao je izvor “Nezavisnih”.

 

 

 

 

nezavisne.com

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti