18.04.2024.
HomeNovostiNišta nije naučio iz prošlosti: Misli li Dodik da može ostvariti svoj...

Ništa nije naučio iz prošlosti: Misli li Dodik da može ostvariti svoj naum bez rata?

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je da ”Srbima nema mjesta u BiH u kojoj ne žele Republiku Srpsku”.

“Republika Srpska je sjajna i velika nacionalna i narodna ideja srpskog naroda i jedino mjesto našeg opstanka ovdje”, poručio je Dodik.

On je istakao da se Republika Srpska neće braniti snagom, puškama i tenkovima, nego snagom naroda i njenih institucija, koje treba graditi kroz jedinstvo u Parlamentu Republike Srpske i djelovanjem u institucijama Bosne i Hercegovine.

“Ja nisam ratni lider, ja ovaj narod neću da vodim u rat i neće ni biti rata, ali ću i te kako biti sposoban i spreman da se borim za politička prava, jer hoću da naša djeca ne moraju da vode naše bitke, već da uđu u stabilnost voljene i prihvaćene Republike Srpske, integrisanom sa Srbijom prije svega”, naveo je Dodik.

“Ostajem i radim ovaj posao isključivo zato da Srbi nikada više ne budu progonjeni iz svojih kuća i da ostanemo svoji na svome”, poručio je Dodik.

On je ponovio da ne postoje nikakvi “bosanski Srbi”, nego jedinstveni Srbi koji i dalje moraju da vode političku borbu za svoja prava, prenijela je Srna.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti