16.06.2024.
HomeNovostiMijatović iskreno Vulinu: "Ti si psihički bolesnik, jadni su Srbi i Srbija...

Mijatović iskreno Vulinu: “Ti si psihički bolesnik, jadni su Srbi i Srbija ako ti praviš “srpski svet”

Izjava ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina o stvaranju “srpskog sveta”,  odnosno da je zadatak ove generacije da objedini sve Srbe u jednu državu, i dalje izaziva žestoke rerakcije u javnosti. Jedna od takvih stigla je iz Banje Luke, a uputio ju je potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović, koji Vuilina naziva psihičkim bolesnikom.

“Postaje više degutantno reagovati na nebulozne izjave pojedinih šizofrenika iz regiona poput Vulina, ali opet teško je prećutati takve stvari pogotovo meni kao Srbinu i Bosancu.

Ono što me zaprepaštava jeste da Srbija i Brograd ćute na ovakve izjave.

Ljudi moji 21. je vek, jel nam nije bilo odsta prolivene krvi, jel malo majki, žena i sestara plakalo za svojim najmilijim na svim stranama?

Mi u Bosni i Hercegovini još uvek tražimo kosti ubijenih na svim stranama, jel mislite da je normalno da vas predstavlja ovakav šizofrenik dok srpske, bošnjačke i hrvatske majke još plaču i mole makar za nadu da kosti svojih najmilijih pokopaju.

Jel došlo vreme da počnemo živeti normalno kao sav civilizovani svet, da nam deca žive u miru?

I koliko god se ljutili na mene ne podnosim ni srpske, ni bošnjačke ni hrvatske ekstremiste vi ste društveno dno.

Vulinu kratka poruka ti si psihički bolestan čovek i treba ti stručna pomoć, jadna Srbija i Srbi ukoliko si ti taj koji pravi “srpski svet”

Tvoju bolest leči sam i što dalje od BiH ovo ti kaže Vojin Mijatović sin Dobrivoja, Srbin i Bosanac koji poštuje Srbiju, beskrajno voli svoju zemlju Bosnu I Hercegovinu, a živi za svakog čoveka bez obzira kako se zove i kom se bogu moli ili ne moli”, poručio je Mijatović.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti