22.07.2024.
HomeNovostiKandidati SDA na automirisima: Poljem se širi miris Prevljaka

Kandidati SDA na automirisima: Poljem se širi miris Prevljaka

Često u posljednje vrijeme možemo na društvenim mrežama da se susretnom sa kampanjom već poznatih kandidata za predstojeće izbore.

Bitno je napomenuti da do one regularne kampanje, koja naime zvanično treba da počne 30 dana prije izbora, ima dva mjeseca. Međutim, pojedini politički subjektu u našoj zemlj su još odavno “krenuli” u trku za predstojeće izbore.

Podsjetimo se da je do samo prije nekoliko dana bio upitan i datum održavanja izbora jer se čekala odluka po žalbama ponuđača za štampanje glasačkih listića.

Naime, danas je na Twitteru fotografija mirisa za automobile izazvala veliku reakciju na društvenim mrežama.

Na mirisu za automobile je istaknuta fotografija kandidata Stranke demokratske akcije (SDA) Fikreta Prevljaka, koji je kandidat za načelnika Općine Ilidža. Osim fotografije Prevljaka na mirisu se nalazi i općinski grb.

– Poljem se širi miris Prevljaka- glasio je jedan od statusa.

Ono što je ova stranka očito zaboravila je činjenica da nisu smjeli koristiti općinski grb u predizborne svrhe što je jasno definisano u općinskom Statutu.

– Odlukom Vijeća utvrđuju se uslovi i postupak za davanje odobrenja fizičkim i pravnim licima za upotrebu službenog naziva i obilježja Općine Ilidža – navedeno je.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti