17.06.2024.
HomeNovostiIncident u Beogradu: Vučić javno pozvao Jeremića i njegove kolege na tuču,...

Incident u Beogradu: Vučić javno pozvao Jeremića i njegove kolege na tuču, a kad su se oni pojavili u Predsjedništvu Srbije, doživio je nervni slom

Predsjednik Narodne stranke Vuk Jeremić i rukovodioci te stranke Miroslav Aleksić, Borislav Novaković i Vladimir Gajić pojavili su se danas u Predsjedništvu Srbije nakon što ih je predsjednik Aleksandar Vučić jučer javno pozvao na tučnjavu.

Vučić je ranije pozvao članove stranke “da dođu i da ga pokušaju linčovati” te je poručio da će on sam izaći nakraj s njima petoricom.

“Pozvao me je predsjednik države na tučnjavu. Došao sam u Predsjedništvo da ga pitam da li je normalan. Sišao je s obezbjeđenjem, vidno rastrojen, unosio mi se u lice, psovao i vrijeđao. Pozvao sam ga da izađemo napolje, nije smio. Onda sam mu predložio TV duel, odbio je. Kukavica”, napisao je Jeremić na Twitteru nakon ovog događaja.

Jeremić je rekao da se Vučić sav tresao.

“Ljudima iz obezbjeđenja je bilo neprijatno. Počeo je da viče, da se unosi nama u lice i da govori: ‘Hajde me tuci’. Oko njega je bilo obezbjeđenje. Ja sam ga pozvao da izađe napolje, ali on nije smio. Psovao je, vrijeđao i prijetio nam, Novakoviću, Aleksiću. Meni se unosio lice i govorio mi – lopužo. Ja sam mu odgovorio najblaže što sam mogao – rekao sam mu izdajniče”, rekao je Jeremić.

Kaže da su ga pitali je li on stvarno normalan da zove javno, preko televizije, građane Srbije i svoje političke protivnike da ih bije.

“To je bio naš plan. Mi to nismo stigli, jer je on sišao, naravno sa četvoricom iz obezbjeđenja, i počeo da viče na nas, unosio se u lice… Ljudima uopšte nije bilo prijatno. On se okrenuo i otišao. Mi smo ga pitali gdje ćeš, što bježiš. On se vratio pa nastavio da vrijeđa i psuje, ja sam rekao – jesi li spreman da sa mnom razgovaraš na televiziji, on je rekao – ne”, tvrdi Jeremić.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti