13.07.2024.
HomeNovostiHrvatska:U stravičnom sudaru život izgubila 28-godišnja Anida iz Travnika

Hrvatska:U stravičnom sudaru život izgubila 28-godišnja Anida iz Travnika

 

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu pod okriljem noći na 25. kilometru zagrebačke zaobilaznice, između čvorova Lučko i Buzin, život je izgubila 28-godišnja Anida Z. iz Travnika.

Nesretna djevojka je, naime, bila suvozačica u osobnom automobilu Audi A3 švicarskih nacionalnih oznaka koji se kretao u smjeru istoka i koji se u jednom trenutku, oko 2.30 sati, pod nerazjašnjenim okolnostima zabio u stražnji dio kamiona jedne mađarske tvrtke.

I dok su vozač i suputnik sa stražnjeg sjedala u teškom stanju prevezeni u zagrebačku bolnicu na sanaciju ozljeda, 28-godišnjoj djevojci, nažalost, nije bilo spasa. Njezino je tijelo prevezeno na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se obavila obdukcija, nakon čega će ga preuzeti ožalošćena obitelj i organizirati prijevoz do Travnika u Bosni i Hercegovini.

Na mjesto tragične nesreće nakon dojave odmah su pristigle ekipe Hitne pomoći te policija koja je ostatak noći te cijelo prijepodne provodila očevid kako bi rekonstruirala cijeli tijek događaja.

 

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti