Hrvatska:U stravičnom sudaru život izgubila 28-godišnja Anida iz Travnika

0

 

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu pod okriljem noći na 25. kilometru zagrebačke zaobilaznice, između čvorova Lučko i Buzin, život je izgubila 28-godišnja Anida Z. iz Travnika.

Nesretna djevojka je, naime, bila suvozačica u osobnom automobilu Audi A3 švicarskih nacionalnih oznaka koji se kretao u smjeru istoka i koji se u jednom trenutku, oko 2.30 sati, pod nerazjašnjenim okolnostima zabio u stražnji dio kamiona jedne mađarske tvrtke.

I dok su vozač i suputnik sa stražnjeg sjedala u teškom stanju prevezeni u zagrebačku bolnicu na sanaciju ozljeda, 28-godišnjoj djevojci, nažalost, nije bilo spasa. Njezino je tijelo prevezeno na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se obavila obdukcija, nakon čega će ga preuzeti ožalošćena obitelj i organizirati prijevoz do Travnika u Bosni i Hercegovini.

Na mjesto tragične nesreće nakon dojave odmah su pristigle ekipe Hitne pomoći te policija koja je ostatak noći te cijelo prijepodne provodila očevid kako bi rekonstruirala cijeli tijek događaja.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here