26.02.2024.
HomeNovostiEgzorcist Goran Čerkez ostavio bez vakcina građane BiH o čijem zdravlju je...

Egzorcist Goran Čerkez ostavio bez vakcina građane BiH o čijem zdravlju je plaćen da brine i pobjegao u Beograd da se “cijepi”

Na sajmu je fotografisan pomoćnik federalnog ministra zdravstva Goran Čerkez, baš na mjestu gdje se vakcinišu bh. građani i to u trenutku dok vakcinacija traje. Međutim, Čerkez kaže da se nije vakcinisao

Veliki broj građana Bosne i Hercegovine dobio je poziv za vakcinaciju u glavnom gradu Srbije, a kako su naše vlasti zakazale u nabavci vakcina odziv bh. građana sasvim je logičan. Oportunistični su čini se bili i političari što je vidljivo i na fotografijama.

Fotografije sa beogradskog sajma, gdje se odvija proces vakcinacije, sadržavaju i neka poznata lica bh. političke scene.

Na sajmu je fotografisan pomoćnik federalnog ministra zdravstva Goran Čerkez,  baš na mjestu gdje se vakcinišu bh. građani i to u trenutku dok vakcinacija traje. Međutim Čerkez je sve negirao.

No, prije toga je bio zaražen koronom i svoju borbu protiv virusa nije objasnio s medicinskog, već s ekstremno religijskog stajališta kao burbu sa đavolom, čisti egzorcizam. Čerkez je tada napisao: “Borba sa Covidom je borba sa đavolom, nemani koja je ušla u tebe i sve se to odvija u devetom krugu pakla. Čisti egzorcizam” – napisao je Čerkez.

Sada je građane BiH od kojih prima plaću i o čijem zdravlju treba da se stara, ostavio nevkcinisane, a on pogjegao u Beograd da se vakciniše, pardon, cijepi, iako se davno otcijepio od zdrave logike i medicinske i poslovne etike.

-Da li prepoznaje te osobu u crvenoj jakni. Mjesto je Beogradsko sajmište, gdje se provodi vakcinacija. To je Goran Čerkez, nama dobro znana osoba. Sebe osigurao, a one za koje se treba boriti ostavio bez perspektive s onu stranu Drine. Tu je primjećen zastupnik SDA u Skupštini Kantona Sarajevo Mirza Čelik. Naša se elita osigurala, jedna je od objava na društevnim mrežama.

Oslobođenje, Vidiportal

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti