12.06.2024.
HomeNovostiNačelnik Han Pijeska Slobodan Đurić pretukao Sarajliju Merseda Trbića, pa pobjegao

Načelnik Han Pijeska Slobodan Đurić pretukao Sarajliju Merseda Trbića, pa pobjegao

Načelnik Han Pijeska Slobodan Đurić (45) osumnjičen je da je napao i pretukao Merseda Trbića iz Sarajeva kojeg je vozilom sustigao u mjestu Bajrin kamen kod Vlasenice te pobjegao i za njim se traga, potvrđeno je “Glasu Srpske”. Sve se desilo u noći između nedjelje i ponedjeljka, a slučaj je policiji prijavio Trbić.

– On je ispričao da ga je u Bajrinom hanu sustigao automobil džip beogradskih registarskih oznaka i udario u njegov “reno”. Nakon zaustavljanja ta osoba ga je izvukla  vani i pretukla rukama i nogama-rekao je izvor blizak istrazi.

Trbiću je ljekarska pomoć ukazana u Domu zdravlja Vlasenica odakle je prebačen u Univerzitetsko-klinički centar u Tuzli gdje su mu konstatovane teže  povrede.

Nezvanično, Đurić je nakon napada navodno pogasio sve telefone i nedostupan je te ga ne mogu locirati.

Izvor blizak istrazi je kazao da se u ovom slučaju navjerovatnije ne radi o napadu na nacionalnoj osnovi, već o sukobu zbog nekog drugog razloga.

U Policijskoj upravi Zvornik, navodeći inicijale, potvrdili su da  je ovaj slučaj policiji u Vlasenici prijavio M.T. iz Sarajeva

– Prema prijavi, njega je dok se vozio  “renom” sustiglo nepoznato lice sa vozilom beogradskih tablica, te ga zaustavilo, napalo i povrijedilo. M.T. je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Vlasenica, odakle je prevezen zdravstvenu ustanovu “Bolnica Zvornik”, nakon čega je upućen u Univerzitetski klinički centar Tuzla na dalje zbrinjavanje-rekli su u PU Zvornik.

Dodali su da je operativnim radom utvrđeno da se u vezu sa navedenim događajem može dovesti lice inicijala S.Đ. za kojim se traga.

– Policijski službenici nastavljaju dalji rad na pronalasku osumnjičenog i vozila kojim je upravljao-istakli su u PU Zvornik.

Nezvanično saznajemo da je Đurić otkriven na osnovu kamera video nadzora i opisu koji je policiji dao napadnuti.

Do zaključenja ovog broja Đurić nije bio pronađen, kao ni vozilo kojim je upravljao.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti