Gorica Dodik opet prostačila i vrijeđala Stanivukovića: “Smeće jedno”, “Gov** lažljivo”…

0

Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, iznijela je niz uvreda na račun gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića.

“Evo budale, pa kažu ćuti i pusti! Sram te bilo, gov** jedno lažljivo bezobrazno, ti si smradu koristio smrt jednog momka da bi se probio u politici, tvoje optužbe tada na račun ovog čovjeka su ugrozile njegovu porodicu”, napisala je Gorica, a nakon što je Stanivuković objavio snimak na kojem Dodik govori zašto firma TGT nije imala potrebne dozvole za uvoz kiseonika, odnosno promet lijekova.

“Meni su djeca kući iz škole dolazila sa pitanjima “je li djed ubio Davida? U školi pričaju rekao Draško”. Zbog tvojih laži ćeš odgovarati, smeće jedno bolesno, gade jedan. Nemaš porodicu i ne znaš šta znači kada nekoga za ovo optužuješ, Bog će te kazniti, ja ću te prokleti. Dosta mi je više, neću da trpim ništa ni jedne sekunde, gdje si se liječio majstore prije par godina, što o tome ne pričaš? Što ne pričaš kakve je tvoj otac traume nanosio djeci u čije je kuće upadao sa oružjem po Banjaluci”, napisala je Gorica na Twitteru.

Također je pitala Stanivukovića “znaš li gdje je tvoja dokumentacija od liječenja koji su dostavili tvoji saborci kojima je pun k tebe i tvog paradiranja”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here