23.06.2024.
HomeNovostiEvo šta je Duško Tošić rekao u policiji:Šokiran sam, posvađali smo se...

Evo šta je Duško Tošić rekao u policiji:Šokiran sam, posvađali smo se jutros, ali nisam ni pipnuo Jelenu!

 

Duško Tošić, kako Kurir ekskluzivno saznaje, na saslušanju u policiji je potvrdio da je danas u porodičnom domu na Dedinju došlo do svađe između njega i supruge, pjevačice Jelene Karleuše, ali je izjavio da nisu tačni njeni navodi da je bilo bilo kakvog nasilja.

Kako izvor Kurira otkriva, Tošić je inspektorima u Policijskoj stanici Savski vijenac u kojoj je dao izjavu, rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji.

– Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što se je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umjesto da sam danas sa djecom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sjedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo – navodno je rekao Duško Tošić, kom je policija izrekla mjeru zabrane prilaska supruzi u narednih 48 sati.

Saslušanju su prisustvovali i njegovi advokati Nebojša Perović i Nikola Premović. Perović je potvrdi za Kurir da je Duško Tošić negirao da je bio nasilan prema supruzi.

– Moj klijent negira izvršenje bilo kakvog nasilja. Policija je postupila po prijavi gospođe Jelene Karleuše – rekao je Perović kratko za Kurir.

Podsjetimo, drama ispred vile na Dedinju počela je jutros kada je policija došla u njihovu kuću po pozivu pjevačice. Navodno, ona je odbila da ode na ljekarski pregled ali i da dođe u stanicu i da izjavu.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti