20.04.2024.
HomeNovostiEnver Bijedić o sukobu bivših i sadašnjih SDP-ovaca: "Ko se rukuje sa...

Enver Bijedić o sukobu bivših i sadašnjih SDP-ovaca: “Ko se rukuje sa mnom odmah biva pozvan na raport kod Jasmina Imamovića”

Nakon što je eskalirao sukob Envera Bijedića i Jasmina Imamovića, koji su optužili jedan drugog za mnoge nezakonitosti i najavili tužbe jedan protiv drugog, u Tuzli je zaoštren sukob između sadašnjih i bivših SDP-ovaca. O atmosferi koja vlada u “crvenoj” Tuzli među bivšim i sadašnjim drugovima u intervjuu Avazu govorio je bivši SDP-ovac, a sadašnji SD-ovac Enver Bijedić;

“Nermin Nikšić mi je poslao SMS poruku s izrazima saučešća kada mi je preminuo bratić. Čujem se sa nekim članovima SDP-a van Tuzle, ali u Tuzli ko se rukuje sa mnom odmah biva pozvan na raport kod gradonačelnika Jasmina Imamovića. Nedavno su se sa mnom na jednoj sahrani rukovali ljudi iz javnih preduzeća. Odmah ujutro su bili na raportu, bilo je čak i psovki. To oslikava odnos SDP-a Tuzla prema meni i SD-u BiH” – zaključuje Enver Bijedić.

“Kompletno rukovodstvo Gradskog vijeća Tuzla je prešlo u SD-u BiH i to nama daje posebnu težinu u radu Gradskog vijeća. Na taj način dobivamo na važnosti, te najavljujemo kakve ćemo spektakularne rezultate imati iduće godine na lokalnim izborima” – izjavio je predsjednik SD-a BiH Enver Bijedić.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti