17.07.2024.
HomeSportDženis Beganović novi fudbaler tuzlanske Slobode

Dženis Beganović novi fudbaler tuzlanske Slobode

Posljednjih nekoliko sedmica FK Sloboda je u potrazi za ciljanim pojacanjima koji bi unaprijedili ekipu i kako bi bili konkurentniji u novoj sezoni  M:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Spletom okolnosti karte su se poklopile jer je ekipa ostala bez iskusnog napadača, Anela Husića, koji je jučer iznenadno objavio prinudni kraj karijere dok je novi fudbaler Slobode prekinuo saradnju sa ekipom Tuzla City. Angažman Dženisa Beganovića se odvio krajnje korektno i u roku od nekoliko sati su dogovoreni svi uslovi.

„Sretan sam zbog dolaska u tim kakav je Fudbalski klub „Sloboda“, klub sa dugogodišnjom tradicijom i navijačima koji su sigurno među najboljim. Mogu obećati da ću svojim trudom i angažmanom na treningu nastojati nametnuti se šefu stručnog štaba, te da ću se na takav način izboriti za svoje mjesto u timu“, kazao je Beganović za zvaničnu stranicu FK Sloboda.

Beganović u Slobodu dolazi iz Tuzla Citya, a prije toga je nastupao za Češki Znojmo, Željezničar, Metalleghe i Kom iz Podgorice.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti