24.02.2024.
HomeNovostiDroga u školskim klupama: Policija "upala" u učionicu, tri mladića konzumirala...

Droga u školskim klupama: Policija “upala” u učionicu, tri mladića konzumirala amfetamin na času

Učenici trećeg razreda srednje Građevinske škole u Varaždinu ostali su zatečeni kad im je u ponedjeljak ujutro, tokom drugog školskog sata u školu stigla policija i od trojice njihovih kolega zatražila da pođu s njima.

Trojac u dobi između 16 i 18 godina uplašeno je poslušao molbu. Policijski službenici PU varaždinske odveli su ih u drugu prostoriju, gdje su već stigli i njihovi roditelji sa advokatima.

Osumnjičeni su za konzumaciju droge tokom nastave. Konkretno, amfetamina. U službenom izvještaju za medije varaždinska je policija navela da je 18-godišnjak policijskim službenicima dobrovoljno predao prozirnu PVC vrećicu s bijelom praškasto-gumenastom tvari nalik na amfetamin mase 1,4 grama, jednu bijelu gumenastu tvar nalik na amfetamin mase 6,7 grama, jednu digitalnu preciznu vagu i mobilni telefon, a što mu je oduzeto po policijskim službenicima.

– Ovo je prvi put da nam se ovako nešto dogodilo. Školom su počele kružiti glasine o tome što trojac radi, na što smo reagovali. Zatečeni smo. Nadam se da je ovo prvi i zadnji put da nam se ovakvo nešto dogodilo, a o tome što će se dalje događati s trojicom učenika, policijska je procedura. Nadam se da će ovo biti dobra pouka drugima, izjavila je za Jutarnji list direktorka škole Vesna Vrček.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti