Dramaturg siniša Koačević portretira Vučića: “U njemu ima zla za petoricu podlaca. Neko je bio nepažljiv dok ga je pravio…”

0

U njemu ima zla za petoricu podlaca. I još da ostane za jednog dobrog potkazivača, krivokletnika sklonog krvi, lažnom svjedočenju, kupovini diplome, plagiranju i botovanju. Dika majkina i ponos nacije. Neko je bio nepažljiv dok ga je pravio. A on bi u novom životu, opet išao istom stazom, kaže u Twitter objavi Siniša Kovačević, naš istaknuti dramaturg.

Britko, oštro i neumoljivo, onako kako samo Siniša Kovačević zna. Precizno opisivaje stanja u državi, koje je obielježeno potkazivačima, krivokletnicima, lažovima, plagijatorima, botovima…, piše Direktno.rs

To su vrline koje se cijene u “vučićevskoj Srbiji”, gde su svaki pošten rad, čast i integritet prezreni, a na pijedestal postavljeni poltronstvo, ulizištvo, nestručnost, koruptivnost…

I kako bi narod rekao “Čega se pametan stidi, budala se ponosi”, vlastodršci se zaista i ponose svojim beščašćem. Sebe reklamiraju kao ponos nacije, kao spasioce, zaštitnike interesa celokupnog naroda, a čega god da se taknu oni unište.