27.05.2024.
HomeNovostiDrama u Derventi: Nožem nasrnula na radnicu trgovine

Drama u Derventi: Nožem nasrnula na radnicu trgovine

V.S. iz Dervente zadržana je na liječenju u dobojskoj bolnici nakon što je nožem nasrnula na radnicu trgovinskog objekta u ovom gradu, navedeno je u saopštenju PU Doboj.

Kako se pojašnjava u saopštenju, juče u 9 i 30 časova u Ulici 1. maja u Derventi, radnica trgovinskog objekta u Derventi izašla je i zaustavila službeno vozilo te policijskom službeniku saopštila da se u objektu nalazi ženska osoba koja hoće da nožem ubode njenu radnu koleginicu.

“Policijski službenik je odmah ušao u objekat te na licu mjesta zatekao B.S. iz Dervente kako jednom rukom drži V.S. iz ovog grada, a u drugoj ruci hladno oružje. B.S. je izjavila da je V.S. sa hladnim oružjem htjela da nanese povrede radnici, što su i ostali prisutni potvrdili”, dodaje se u saopštenju PU Doboj.

Kako se navodi u saopštenju, policajci su od V.S. oduzeli i pregledali ruksak u kome se nalazilo hladno oružje (nož), makaze, ručni alat i drugi predmeti, nakon čega su istu, koja je bila u vidno rastresenom stanju prevezli u Službu hitne pomoći Doma zdravlja Derventa, odakle je nakon ukazane ljekarske pomoći prevezena u dobojsku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu “Ugrožavanje sigurnosti”.

 

nezavisne.com

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti