24.07.2024.
HomeUncategorizedČanak predviđa: 'Ako Vučić uvede Rusiji sankcije, ubit će ga novičokom kao...

Čanak predviđa: ‘Ako Vučić uvede Rusiji sankcije, ubit će ga novičokom kao vrapca’

rpski političar i čelnik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak gostovao je na sarajevskom Face TV-u gdje je, među ostalim, izjavio i to da Rusija planira ubojstvo srpskog predsjednika Aleksandra Vučića.

“Mile Dodik je prodana duša, beskrupulozan i nemoralan čovjek! Na Ekonomskom forumu u Rusiji su bili Mile i talibani! Zamislite Putina koji je spao na to da drži govor Miletu i talibanima! Jedino me zaboljelo što je iza sebe držao zastavu BiH! To je svinjarija!”, kazao je Čanak.

Istaknuo je da su Rusi sravnili brojne ukrajinske gradove sa zemljom i da je on to vidio vlastitim očima. “Mile računa da ima gdje pobjeći u Sankt-Peterburgu i da ga tamo nitko neće naći!

Vučić razmišlja, a ja imam loše mišljenje o njegovoj politici jer je pustila s lanca desničare i nacionaliste i 100 raznih stvari! On razmišlja, ako uvede sankcije – ubit će ga otrovom novičokom. Ubit će ga kao vrapca, to uopće nije pitanje”, kazao je Čanak koji je uvjeren da je nalog za ubojstvo Zorana Đinđića stigao iz Moskve. “Zašto bi nalog stigao sa Zapada kada je on bio svezan za njih! Ljudi koji su znali mnogo više od mene su mrtvi!”, dodao je.

Čanak je dodao da bi Rusija ubila Vučića čak i kada bi se okrenuo od Zapada prema Rusiji jer bi to prema njemu Rusi to ocijenili iznuđenim potezom.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/srpski-politicar-ako-vucic-uvede-rusiji-sankcije-ubit-ce-ga-novicokom-kao-vrapca-1597707 – www.vecernji.hr

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti