21.06.2024.
HomeNovostiBorenović: Tresla se gora, a izrodio se, ponovo, pravi miš, prevarantski -...

Borenović: Tresla se gora, a izrodio se, ponovo, pravi miš, prevarantski – Milorad Dodik

Predsjednik PDP-a, Branislav Borenović, komentarisao je informacije o prolongiranju sjednice NSRS-a na kojoj se trebalo raspravljati o vraćanju nadležnosti Republici Srpskoj.

Borenović ističe da se od svakodnevnih najava sjednice na kojoj će “prvi dezerter i ratni profiter Milorad Dodik” vratiti nadležnosti, došlo do toga da se od nje odustalo.

– Od 140 zakona, vraćanja nadležnosti, svakodnevnih najava sudbonosne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će tobože niko drugi do prvi dezerter i ratni profiter Milorad Dodik Republici Srpskoj vratiti vojsku i druge nadležnosti, spali smo prvo četiri informacije sa par zaključaka, da bi se na kraju odustalo i od toga, kao i od same sjednice, rekao je Borenović.

Poručuje da kada Dodik najavljuje nešto pompezno, to znači samo jedno – od toga neće biti ništa. Ni vojske, ni zakona, ni prenosa nadležnosti…

– Tresla se gora, a izrodio se, ponovo, pravi miš, prevarantski, Milorad Dodik, izjavio je on.

Dodao je kako će Dodikovim prevarama doći kraj, i to u oktobru sljedeće godine, bez ikakvog prolongiranja.

– Ovo za nas nije iznenađenje, jer nije prvi put da od velike priče ostane jedno veliko ništa. Jasno je da mu je cilj da priča, da produbljuje tenzije i stvara sukobe, da bi na toj dobro poznatoj matrici i jedinoj politici koju ima dočekao izbore. Dok on uživa u krizi, plašeći se samo za sopstvene milione, narod umoran od svega se iseljava, korupcija cvjeta, a cijene divljaju. Dokazao je da je nesposoban za vlast i da sa svojom koalicionom braćom ništa nije uradio za dobrobit bilo kojeg naroda. Takvim prevarama sopstvenog naroda, takvom sebičluku, neodgovornosti, bezobrazluku, ali i lopovluku, staćemo konačno u kraj. I to u oktobru sljedeće godine, a kada mi kažemo da je to oktobar, znači da nema prolongiranja, zaključio je Borenović.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti