Bećirovićevo spinovanje naljutilo Bišćane: Okupljanje građana na Una Regati predstavio kao svoj stranački skup!

0

Kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Denis Bećirović pohvalio se podrškom hiljada građana Bihaća i Krajine, međutim, iz ovog dijela BiH stižu optužbe da je okupljanje građana u Bihaću povodom 48. Internacionalne turističke Una Regate predstavio kao podršku njegovoj izbornoj kandidaturi.

“Prof. dr. Denis Bećirović, kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva BiH i delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH razgovarao je sa brojnim građankama i građanima Bihaća i Krajine. Tokom druženju i dijaloga sa hiljadama građana Bihaća Bećirović…”, navodi sa njegovom zvaničnom profilu uz naslov “Hiljade građana Bihaća i Krajine srdačno dočekale Denisa Bećirovića”.

Nakon što je podijelio nekoliko fotografija iz Bihaća na svom Facebook profilu, počele su stizati reakcije nezadovoljnih Bišćana.

“Denis iskoristio doček Unske regate u Bihaću (inače dan u kojem ne možeš proći kroz centar grada od naroda) da predstavi gužvu iza svojih leđa kao podršku njemu u izbornoj utrci. Svaka čast ko god se sjetio ovoga”, napisao je jedan od korisnika Twittera iz Sanskog Mosta.