Amar Beganović dobio poziv u reprezentaciju

0

Mladi reprezentativci BiH pod vodstvom selektora Sloboda Starčevića u Trening centru Nogometnog saveza u Zenici, 4. septembra će odigrati utakmicu kvalifikacija za EP, dok će 8. septembra gostovati u Moldaviji.

Kapiten FK Sloboda Amar Beganović, i ovaj put je dobio poziv u reprezentaciju.

“Sretan sam zbog poziva u reprezentaciju. To mi je nagrada da nastavim da radim više i bolje. Selektor i njegov stručni štab su mi ukazali povjerenje i na tome sam im zahvalan. Nadam se i pozitivnim rezultatima. Osjećam se dobro i spreman sam za nove zadatke, istakao je Beganović.

Dotakao se susreta i 6. kola Premijer lige u okviru kojeg Sloboda na Tušnju u utorak, 29.08. dočekuje ekipu Širokog Brijega.

– Nadam se i da ćemo na reprezentativnu pauzu otići u dobrom raspoloženju, odnosno sa osvojenim bodovima protiv Širokog Brijega. Ekipa je mlada, željna igre i dokazivanja. Međutim, svjesni smo da moramo još više pokazivati na terenu i zajedničkim trudom, zalaganjem, borbom, vjerujemo da možemo mnogo toga napraviti. Poštujemo ekipu Širokog Brijega. Dobro su ušli u sezonu, ali u subotu dolaze na Tušanj i našim navijačima obećavamo borbu za bodove, istakao je Beganović.