30.04.2024.
HomeNovostiU Srbiji uhapšen muškarac osumnjičen za monstruozno ubistvo porodice Đokić

U Srbiji uhapšen muškarac osumnjičen za monstruozno ubistvo porodice Đokić

 

Priveden je muškarac osumnjičen za ubojstvo srpske obitelji Đokić, piše Blic.rs. Informaciju je potvrdio ministar unutarnjih poslova te zemlje Aleksandar Vulin.

– Ubojstvo obitelji Đokić uznemirilo je čitavu Srbiju. Izvedeno je na profesionalan, strpljiv, metodičan način i očigledno je dugo pripremano. Zahvaljujući upornom i požrtvovnom radu pripadnika Policijske uprave za grad Niš, pripadnika Policijske uprave za grad Beograd, posebno njegovog 3. odjela, kao i Uprave kriminalističke policije, zatim Osnovnog javnog tužiteljstva u Aleksincu i Višeg javnog tužiteljstva u Nišu, uspjeli smo doći do jedne osobe za koju osnovano sumnjamo da je sudjelovala u monstruoznom ubojstvu obitelji Đokić – kazao je ministar Vulin, koji je zajedno s pomoćnikom ravnatelja policije i načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem u Nišu razgovarao s pripadnicima policije koji rade na rasvjetljavanju ubojstva GoranaGordane i njihove kćeri Lidije Đokić.

Ministar Vulin je naglasio da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj obitelji, a na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili dio ovog strašnog zločina..

Osumnjičeni je priveden i određen mu je pritvor od 48 sati, zbog osnovane sumnje da je sudjelovao u izvršenju kaznenog djela teškog ubojstva.

Podsjetimo, Goran (57), Gordana (56) i Lidija Đokić (25), čija su tijela pronađena spaljena u selu Moravac, oteti su i nakon toga brutalno ubijeni u noći 26. rujna nakon što su iz aleksinačkog sela, gde su bili kod Goranove majke, krenuli kući u Aleksinac.

Goran Đokić je imao mjenjačnicu u centru Aleksinca i dugo je bio u tom poslu. Čini se da je motiv ovog brutalnog zločina pohlepa. Ubojica je najvjerojatnije znao da je Goran uvijek sa sobom imao veći iznos novca, a pretpostavlja se da je kod sebe možda imao između 20 i 50 tisuća eura.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti