18.10.2024.
HomeNovostiNovi hit među Đetićima: "Da li će se ikad sresti Srbija i...

Novi hit među Đetićima: “Da li će se ikad sresti Srbija i Crna Gora? Ne, nema zbora. Prije će se otopiti snijeg sa vrha Durmitora”.

Pjevačica Jadranka Barjaktarović, nekadašnja takmičarka showa “Zvezde Granda”, glavna je tema na društvenim mrežama. Razlog za to je činjenica da živi i radi u Srbiji, ali da je, kako navode Vučićevi mediji, pjevala “protiv Srbije na mitingu DPS-a”.

Jadranka je pjevala u Podgorici, ogrnuta crnogorskom zastavom i to pjesmom “Ne može nam niko ništa – JAČI SMO OD SRBIJE”, ali i stihove:

“Da li će se ikad sresti Srbija i Crna Gora? Ne, nema zbora. Prije će se otopiti snijeg sa vrha Durmitora”.

To su Vučićevi mediji nazvali skandaloznim.

Na društvenim mrežama se masovno šeruju snimci, ali i pozivi da je televizije u Srbiji zabrane. Pogledajte i snimak “Jači smo od Srbije”:

–  Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u Podgorici. Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razume nek razume, ko neće, neću nikom da se izvinjavam – rekla je  pjevačica koja godinama radi i živi i na relaciji Srbija-Crna Gora.

Ima i onih koji pozivaju da se Jadranki zabrani da nastupa u Beogradu.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti