03.05.2024.
HomeSportZbog davanja lažnog iskaza: Podignuta optužnica protiv Modrića i Lovrena!

Zbog davanja lažnog iskaza: Podignuta optužnica protiv Modrića i Lovrena!

Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku upravo je podiglo novu optužnicu za davanje lažnog iskaza protiv kapitena hrvatske reprezentacije i igrača Real Madrida Luke Modrića te Dejana Lovrena, bivšeg Vatrenog koji se nakon SP-a u Kataru oprostio od nacionalnog tima i igra za Lyon, javio je Index.

Riječ je o prestupu za koji su obojica već jednom bili optuženi. No te optužnice su nakon podizanja bile odbačene, jer je sud smatrao da su preuranjene. A optužbe glase da su svojevremeno tijekom suđenja Zdravku i Zoranu Mamiću, Damiru Vrbanoviću i porezniku Milanu Pervanu, zbog izvlačenja 118 miliona kuna iz Dinama, na klupi za svjedoke, kako tvrdi tužiteljstvo – lagali.

Odnosno, promijenili su iskaze jer su jedno tvrdili u istrazi i ti su iskazi za Mamića bili dosta inkriminirajući. No na glavnoj raspravi obojica su govorila drugačije od onog što su iskazivali u istrazi, pogotovo Modrić.

On je na suđenju govorio da se onog što je ranije iskazivao – ne sjeća. Diskrepancije u svjedočenjima tijekom suđenja Modrić i Lovren nisu ni objasnili.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti