17.07.2024.
HomeNovostiPas napao djecu ispred škole, prvačića izgrizao po tijelu

Pas napao djecu ispred škole, prvačića izgrizao po tijelu

U zagrebačkom naselju Gornje Vrapče jutros je ispred osnovne škole pas napao djecu, a najgore je prošao prvačić kojeg je izgrizao po tijelu, navode hrvatski mediji.

I direktorica osnovne škole potvrdila je da je došlo do incidenta, da je sve bilo van dvorišta škole te da sarađuju sa policijom.

U Facebook grupi “Zakaj volim Vrapče” mogu se pronaći objave upozorenja na istog psa koji luta Vrapčem bez lanca i brnjice.

“Išao sam ostaviti dijete i došao možda par sekundi nakon napada. Bila je hrpa ljudi, ispred pekare nasred ceste su ležali majka i dječak, on je bio krvav. Ušli su u pekaru i odmah pomogli dječaku, noga mu je bila dosta krvava i primio se za prsa i rekao da ga bole prsa. Vidio sam da mu je desna strana majice poderana, kraj njih je bila i curica. Čuo sam u pekari da je i nju napao pas, ali u tom šoku nisam vidio u kakvom je stanju. Sjeo sam u auto i otišao vidjeti gdje je pas, krenuo je od škole prema doma valjda, još je stajao na cesti. Zvao sam policiju i odmah im sve javio, mogao je napasti još nekoga… “, ispričao je jedan od svjedoka, navodi 24sata hr.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti