01.05.2024.
HomeSportJahić: U dvadeset dana ćemo odigrati sedam utakmica, pitanje je koliko mi...

Jahić: U dvadeset dana ćemo odigrati sedam utakmica, pitanje je koliko mi to možemo pratiti

Sloboda je izgubila od Zrinjskog 0:1 u zaostaloj utakmici prvog kola, mogla je ekipa iz Tuzle doći do boda, ali je u posljednjoj sekundi Osmić pogodio prečku.

Svoj komentar utakmice dao je trener Slobode Adnan Jahić.

“Prije svega čestitam ekipi Zrinjskog na pobjedi, mislim da smo kontrolisali čitav meč. Iz nekih prilika iz kojih smo trebali primiti gol nismo primili. Međutim igrali smo čvrsto taj blok, imali smo nekih dobrih polukontri. Ono što nam se ponavlja i danas taj nesretni prekid kao što smo imali i protiv Posušja ovdje gdje smo nesretno primili gol. Imali smo u zadnjoj minuti stopostotnu šansu gdje nas je sreća napustila. Čestitam svojim igračima na današnjoj predstavi, ovo je već četvrta utakmica u deset dana, u dvadeset dana odigrat ćemo sedam utakmica, pitanje je koliko mi energetski pratiti ovaj tempo, pogledajmo kod Zrinjskog kakav je roster. Mi se idemo što prije regenerisati da što prije budemo spremini za Želju”, kazao je Jahić.

O Osmankoviću nije imao nikakvih informacija.

“On je čitavu utakmicu odigrao na dobrom nivou, dugo je bez utakmice u nogama, mislim da je danas dao svoj maksimum i na kraju se povrijedio.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti