Pranje novca, reketiranje ili šverc: Kontroverzni bisnismen i državni ministar Vojin Mitrović izgubio torbicu s 20.000 eura, kaže da je novac htio nositi u Beograd

0

Ministar iz Bosne i Hercegovine ostao je bez 20 hiljada eura kada je torbicu s tim pozamašnim iznosom gotovine ostavio u jednom ugostiteljskom objektu u Banjoj Luci, objavili su lokalni mediji.

Tvrdi da je taj novac bio predujam za kupnju stana

Ministar prometa i komunikacija u Vijeću ministara BiH Vojin Mitrović potvrdio je tu informaciju, a činjenicu da je uz sebe imao iznos koji je ekvivalent trogodišnje prosječne plaće objasnio je tvrdnjom kako je tada baš bio krenuo na put ka Beogradu, gdje je kanio dati predujam za kupnju stana.

“Iz tog razloga sam kod sebe imao 20 hiljada eura. Inače nikada ne nosim previše keša, a kamoli toliko. Imao sam i veliku torbu i dao sam je vozaču, a mala torbica u kojoj je bio taj novac, moji i suprugini dokumenti, diplomatska putovnica i sve platne kartice ostala je na stolu”, kazao je Mitrović za portal insajder.in.

Odmah se vratio u restoran, ali torbica je već nestala

Bez svega toga je ostao nakon što je platio račun u restoranu u kojemu je bio, a potom zaboravio na novce i dokumente. Kaže kako se dragocjene torbice sjetio tek kada je sjeo u automobil. Odmah se vratio u restoran, no torbica je već nestala i nitko nije znao gdje je. Sve je prijavio policiji, koja sada istražuje slučaj.

Ministar se nada kako će nadzorne kamere otkriti kod koga je završio njegov novac.

“Da sam optimist, nisam”, poručio je Mitrović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here