25.04.2024.
HomeSportStoti nastup Beganovića: Kapiten zauvijek (FOTO)

Stoti nastup Beganovića: Kapiten zauvijek (FOTO)

U okviru 16.kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, Crveno – crni su na Tušnju dočekali FK Velež iz Mostara. Utakmica je završena rezultatom 1:1, a do prvog gola došla je ekipa Veleža već u 15. minuti susreta. Strijelac je bio Brandao. Crveno – crni su do izjednačenja došli u minutama sudijske nadoknade kada je protivničku mrežu zatresao Miloš Zličić.

”Mislim da je, kada se sve uzme u obzir, rezultat realan. Zaslužili smo ovaj bod koji za nas mnogo znači na polju samopouzdanja. Velež se pred sami kraj počeo zatvarati kako bi sačuvao rezultat što je bilo za očekivati, a mi smo to iskoristili”, kazao je Mladen Žižović, šef stručnog štaba našeg kluba nakon odigrane utakmice.

Nakon ove utakmice, Crveno – crni imaju ukupno 23 osvojena boda i nalaze se na četvrtom mjestu na tabeli m:tel Premijer lige. Prije početka današnje utakmice, FK Sloboda, ali i navijačka skupina Fukare dodijelili su zahvalnice i poklone kapitenu Amaru Beganoviću povodom stotinu odigranih utakmica u crveno – crnom dresu.

”Zahvalio bih se Slobodi na svemu što su mi dali u životu, svim trenerima i sportskim radnicima sa kojima sam sarađivao tokom dosadašnje karijere, ovo je na neki način i njihov jubilej. Želim se zahvaliti Upravi kluba i Fukarama na znakovima pažnje koje su mi dodijelili prije današnje utakmice”, kazao je ovim povodom Amar Beganović.

(FK Sloboda)

 

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti