25.07.2024.
HomeNovostiZLOČIN KAKAV SE NE PAMTI U SARAJEVU: Sin zapalio oca

ZLOČIN KAKAV SE NE PAMTI U SARAJEVU: Sin zapalio oca

U sarajevskom naselju Buča Potok dogodio se užasan zločin. Navodno je, u poslijepodnevnim satima sin zapalio oca.

Iz policije je potvrđeno da je zločin počinjen, ne navodeći rodbinske odnose između počinioca i žrtve.

Oko 15 sati obaviještena je policija Kantona Sarajevo da je u porodičnoj kući na području općine Novi Grad Sarajevo povrijeđena jedna osoba, kojoj je pružena prva pomoć od ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo i povrijeđeni je prevezen na UKCS gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede opasne po život, te je zadržan na daljem liječenju.

O svemu je upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji je izašao na mjesto događaja i rukovodi uviđajem, a osoba koja je osumnjičena za nanošenje povreda članu porodice se udaljila u nepoznatom pravcu i za počiniocem traga policija. Više informacija će biti poznato nakon uviđaja, saopćeno je iz Odjeljenja za odnose sa javnošću Uprave policije MUP-a KS.

Doznaje se da je sin zapalio oca i potom pobjegao, a žrtva je zadobila teške tjelesne ozljede u vidu opeklina na 75 posto tijela.

Također, počinitelj je osoba koja je od ranije poznata policiji, a žrtva je prebačena na odjel plastične kirurgije KCUS-a gdje mu se liječnici bore za život.

Više informacija bit će poznato nakon okončanja očevida.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti