20.06.2024.
HomeNovostiZAVRŠEN UVIĐAJ U TUZLI: Istražitelji zatekli užasne scene

ZAVRŠEN UVIĐAJ U TUZLI: Istražitelji zatekli užasne scene

Istražitelji Sektora kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva Tuzlanskog kantona oko 19 sati su završili uviđaj u stanu gdje je počinjeno trostruko ubistvo, prenose Vijesti..ba.

Okolnosti zbog kojih je ubijena tridesetčetverogodišnja žena i dvoje djece još se utvrđuju. Suprug ubijene žene i otac ubijene djece sinoć je počinio samoubistvo.

Admir Arnautović, portparol Tužilaštva TK je rekao da su tijela nađena u njihovom zajedničkom stanu, a da se muškarac bacio sa susjedne zgrade.

“Bit će izdate naredbe za obdukciju sva četiri tijela kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti. Također, bit će izdata naredba za DNK analizu, kao i druge istražne radnje i vještačenja, kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ove događaje, uključujući i način i sredstvo izvršenja tri ubistva – istakao je Arnautović.

Ubistva su najvjerovatnije počinjena sjekirom, koja je pronađena na mjestu tragedije.

Kako saznajemo, u stanu u kojem je ubijena porodica, istražitelji su zatekli užasavajuće scene.

Dosadašnje policijske provjere su potvrdile da u ranijem periodu u policijskim stanicama u Tuzli i Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici.

Cijela porodica je živjela u Njemačkoj, a prije nekoliko dana se vratila u Tuzlu.

 

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti