Nakon Vujovića i članovi Predsjedništva Socijaldemokrata u Tuzli prešli u DF

0

Nakon što je istaknuti tuzlanski sportista Žarko Vujović pristupio koaliciji “Željko Komšić za građansku državu” i članovi Predsjedništva SD-a odlučili su se za ovaj potez.

Tako se u kratkom roku desio veliki odlijev istaknutih članova Socijaldemokrata koji su svi mahom pristupili Demokratskoj fronti.

“Danas u prostorijama Gradske organizacije DF Tuzla upriličen je prijem i potpisivanje pristupnica uglednih građana na čelu sa predsjednikom Skupštine TK gospodinom Žarkom Vujovićem. Pored gospodina Vujovića kao bivšeg predsjednika GO SD BiH, Demokratskoj fronti Tuzla pristupili su i dosadašnji potpredsjednici GO SD BiH Tuzla, prof. dr. Ervin Alibegovićdr. Jasmin Brkić, članovi predsjedništva GO SD BiH Tuzla advokat Amir MorankićDragana Pantić, predsjednik Savjeta za obrazovanje SD BiH Tuzla dr.sci Damir Džafić te članovi GO SD BiH Tuzla i predsjednici mjesnih organizacija mr. mašinstva Denis BećirovićSalko Fejzić, Nermin Baluković, Muamer Jaganjac, Mario Lovrić, Alen Tomić, Berina Fejzić, Emir Hadžimešić i Ismar Kalesić. Sa zadovoljstvom ističemo da u konačnoj borbi za građansku Bosnu i Hercegovinu, Gradska organizacija DF Tuzla postaje najjača građanska snaga u gradu Tuzli i Tuzlanskom kantonu”, saopštio je na svome Facebook profilu Mahir Mešalić predsjednik GO DF Tuzla.