14.07.2024.
HomeNovostiŽarište u samostanu: 134 časne sestre zaražene koronavirusom

Žarište u samostanu: 134 časne sestre zaražene koronavirusom

Čak 134 časne sestre u samostanu u Đakovu zaraženo je koronavirusom, potvrđeno je iz županijskog Stožera civilne zaštite.

U stožeru su, prenose agencije, naveli da su časne sestre već mjesec dana samovoljno u karantinu te da od njih ne prijeti širenje zaraze. Virus je potvrđen i kod jednog radnika škole u Virovitičko-podravskoj županiji, zbog čega je još 34 zaposlenih u samoizolaciji. Iz županijskog stiožera su naveli da muškarac ima blaže oblike bolesti, da nije hospitaliziran već je u kućnoj izolaciji.

Stožer Civilne zaštite Osječko-baranjske županije objavio je da imaju 50 novih slučajeva koronavirusa, te da je sada ukupno oboljelo 329 ljudi, od kojih je dvoje na respiratoru. U Zagrebu je testirano 394 osoba i utvrđeno 35 novooboljelih, od kojih su 27 kontakti već zaraženih, a za 164 osobe određena je mjera samoizolacije, saopštile su nadležne službe.

U Vukovarsko-sremskoj županiji u posljednja 24 sata ima 12 novih pozitivnih slučajeva, a broj oboljelih od virusa korona dostigao je 100. Isti broj novooboljelih je i u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti