18.05.2024.
HomeNovostiZagrebačka doktorica uputila poruku ravnatelju koji ju je tri puta odbio za...

Zagrebačka doktorica uputila poruku ravnatelju koji ju je tri puta odbio za specijalizaciju: “Crknite Hercegovci, mater vam j…. ustašku!”

Liječnica s područja Zagreba, vjerojatno nezadovoljna time što joj je tri puta do sada odbijena prijava za specijalizaciju, uhapšena je zbog sumnji da je prijetila ravnatelju KBC Zagreb, Anti Ćorušiću, te još jednome liječniku s Rebra, poslavši e-mail bolnici u kojemu je za dvojicu liječnika napisala prijeteće poruke.

“Crknite Hercegovci” i “mater vam j…. ustašku”, neki su od navoda iz spomenutog e-maila za koje su pravna služba bolnice, a zatim i policija i državno odvjetništvo zaključili kako sadrže bitna obilježja kaznenoga djela, piše Jutarnji.

Ubrzo po dojavi, policija je uhapsila 45-godišnju liječnicu te nad njome provela kriminalističko istraživanje, nakon čega je protiv nje podnesena kaznena prijava i predana je pritvorskom nadzorniku. Općinsko državno odvjetništvo je protiv nje pak predložilo određivanje istražnoga zatvora, no sudac istrage joj je umjesto Remetinca odredio sigurnosnu mjeru zabrane približavanja KBC-u Zagreb. Mjera može trajati do okončanja postupka.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti