01.03.2024.
HomeNovostiVulin prijeti i Srbima: Srbija na silu mora odgovoriti silom i kazniti...

Vulin prijeti i Srbima: Srbija na silu mora odgovoriti silom i kazniti sve političare koji su pozivali na nasilje

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, poznat po histeričnim prijetnjama zemljama u regionu, rekao je, povodom sinoćnjih protesta u Beogradu, da Srbija na silu mora odgovoriti silom, odnosno kazniti sve političare koji su pozivali na nasilje.

“Ili će svaki političar koji poziva na nasilje i svaki siledžija koji je sinoć uništavao Beograd biti pronađen i kažnjen, ili u Srbiji nema demokratije. Srbija na silu mora da odgovori silom zakona”, poručio je Vulin, saopštilo je jutros Ministarstvo odbrane.

On je ocijenio da država mora da dokaže da u njoj vladaju zakoni i dodao da su “huligani i političari koji ih huškaju sinoć divljali u Beogradu, zato što prethodno nisu kažnjeni oni koji su upadali sa motornim testerama u RTS, oni koji su koristili poslaničku funkciju da bi razbijali vrata na Narodnoj skupštini, zato što nisu kažnjeni oni koji su za vrijeme vanrednog stanja organizovali proteste, zato što niko nikada nije kažnjen za zaustavljanje saobraćaja u Beogradu i iživljavanje na mirnim građanima”.

“Država Srbija mora da dokaže da u njoj vladaju zakoni, a ne siledžije i političari koji samo silom mogu da uđu u Skupštinu”, izjavio je ministar odbrane Srbije.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti