Vukanovićev ultimatum urodio plodom: Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović podnio ostavku

0

Dalibor Pavlovlić jutros je poslao u Centralnu izbornu komisiju BiH zvaničnu ostavku na mjesto gradonačelnika Prijedora.

Pavlović je jutros održao sjednicu Kolegijuma Gradske uprave Prijedor, spakovao stvari i pozdravio se sa saradnicima, prenosi portal Srpska.info.

U CIK BiH kažu da, za sada, nisu dobili ostavku, ali da će više znati nakon 15 sati.

“Osoba sa fotografija koje gledate prethodnih dana, nije pravi Dalibor Pavlović i sve što mogu reći u tom smislu, je zaključak da su više sile uticale na mene i da mi je sada najbitnije što sam živ i što je moja porodica uz mene”, kazao je Pavlović.

Ovo je naveo Dalibor Pavlović koji je nakon višednevne agonije na svom facebook profilu obavijestio javnost da je jutros potpisao ostavku na mjestu gradonačelnika Prijedora.

“Moj nivo nije i nikada neće biti pljuvanje bilo koga. Istražni organi će odraditi svoj dio posla i istina će biti dostupna za javnost. Ali osjećam odgovornost, da naglasim da otkako radim kao gradonačelnik Prijedora, svako veče odlazim na spavanje s mislima, kako tako niska nasljeđena budžetska sredstva rasporediti na sve one građane i strukture koje su u stanju potrebe. A čovjek koji tako djeluje i nastupa, sebi ne može priuštiti scene nemorala i razvratništva, kakve su javno predstavljene javnosti sa jasnim ciljem destabilizacije SNSD-a i progresa koji smo u Prijedoru ostvarili”, ističe on.

U međuvremenu, u Prijedoru se već spekuliše ko mi mogao da bude kandidat SNSD na novim izborima za gradonačelnika. Srpskainfo tvrdi da je trenutno najozbiljniji kandidat Slobodan Javor.

Javor je direktor Doma zdravlja u Prijedoru, poznat po tome što je ponudio ostavku nakon što je utvrđeno da su u toj zdravstvenoj ustanovi propale vakcine protiv virusa korona.

Više informacija moglo bi da bude poznato nakon večerašnje sjednice Gradskog odbora SNSD.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here