Vukanovićev ultimatum Daliboru Pavloviću: Ako sutra do 16 sati ne pošalješ ostavku CIK-u, objavit ću tvoje eksplicitne fotografije i snimke

0

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Nebojša Vukanović, objavio je na svom blogu ultimatum, još uvijek aktuelnom, gradonačelniku Prijedora.

Kako je napisao Vukanović, igre koje Dodik i Pavlović igraju iza kulisa su nedopustive.

– Nedopustive su podmukle igrice i poigravnja sa narodom i javnosti SNSD-a, Dalibora Pavlovića, Milorada Dodika i ostalog nemoralnog političkog šljama. I dok sa jedne strane glume moralne vertikale i podnose fiktivnu ostavku u javnosti zbog velikog pritiska nakon skandala i šokantnih fotografija drogiranog i pijanog gradonačelnika Prijedora, sa druge strane Dodik i Pavlović igraju igre iza kulisa, organizuju protest podrške i ne šalju pismenu ostavku Centralnoj izbornoj komisiji BiH, kaže Vukanović.

Ističe kako SNSD na silu primorava svoje članove da dođu na skup podrške Daliboru Pavloviću.

Vukanović je postavio ultimatum aktuelnog gradonačelniku Prijedoru, kazavši da ako sutra do 16 sati na adresu CIK-a ne pošalje neopozivu ostavku, suočit će se sa objavljivanjem šokantnih eksplicitnih fotografija i snimaka.

– Pavlović se može poigravati sa Dodikom i rušiti njegov autoritet, jer nije postupio po njegovom ultimatumu niti je 3 dana posle datog roka podnio ostavku CIK-u BiH, ali ako sutra do 16 časova ne pošalje CIK-u BiH neopozivu pismenu ostavku suočiće se sa takvom kanonadom, obavljivanjem eksplicitnih špkantnih fotografija i snimaka da ni sam nije svjestan šta ga čeka, a koje će dodatno uznemiriti javnost, rekao je on.

Ako Pavlović ne ispuni ultimatum, Vukanović će u 16:01 objaviti sadržaj koji nije želio objavljivati ranije, kako bi Pavloviću sačuvao malo dostojanstva koje mu je ostalo nakon svega.

– Nisam mu ja Dodik da se sa mnom poigrava i bolje mu je ujutro čim ustane da napiše, potpiše i pošalje neopozivu pismenu ostavku, te je javno objavi, ili od 16:01 objavljujem sadržaje koji nisam želio ranije da objavim čuvajući ono malo što je ostalo njegovog dostojanstva, ne želeći da mu dodatno stavljam so na ranu, ali ako se ovako nastavlja grubo poigravati sa narodom i fingira ostavku onda je zaslužio da budem nemilosrdan bez trunke milosti i saosjećanja, istakao je Vukanović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here