19.04.2024.
HomeNovostiVukanović: Ova država je talac grupe ludaka kojima je sila pomutila razum,...

Vukanović: Ova država je talac grupe ludaka kojima je sila pomutila razum, vrijeme je za ustanak!

“Svima je jasno da je ova država talac jedne grupe ludaka kojima je sila, moć potpuno pomutila razum. Vidjeli smo sinoć kako se Milorad Dodik ponašao. Lupao, psovao, lomio mikrofone. Prosto je nevjerovatno koliko je čovjek nisko pao. Vidite da su oni potpuno nekontrolisani i da ovo ide u potpuno ludilo. Da bi se oni zaustavili od potpunog uništenja Republike Srpske, potrebno je da iza nas stane narod. Ubijeđen sam da je narod prepoznao našu spartansku borbu. Mi se borimo koliko god možemo skromnim resursima i suprotstavljamo se njihovim velikim silama. Vidjeli ste da pobjeđujemo.”

Vukanović je dodao da je potrebno samo da narod prepozna njihovu iskrenost i želju da se napravi normalna pravna država, jer oni žele samo da budemo normalno društvo jednakih građana.

“Želimo jednakost, a ne društvo u kojem ćete imati malu grupu ljudi koji su se bezobzirno napljačkali. Vidjeli ste kako je reagovao sinoć kad sam mu rekao da uzme avion i bježi dok je vrijeme, da je potpuno izgubio razum. Izuo sam ga iz cipela. Sramota je ko je predsjednik države. Pozivam narod da ustane i kaže dosta je nasilja. Dosta je mržnje, dosta je podjela, dosta je zla. Dosta je pljačke. Dođite u četvrtak u 18 sati. Samo dođite, stanite uz nas i dajte nam podršku da oni vide da je narod uz nas. Kad god je narod ustao, oni su se povukli. I mora ovo da bude tačka preokreta. Možda neka vrsta božićnog ustanka. Mi se danas borimo sa telefonima, istinom i pravdom. Pozivam ne samo Banjalučane, već sve građane Republike Srpske, da dođu i podrže nas.”

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti