23.06.2024.
HomeNovostiVukanović kao mrtvozornik: RS se objesila na Londonskoj berzi, a Brnabić baca...

Vukanović kao mrtvozornik: RS se objesila na Londonskoj berzi, a Brnabić baca pojas za spasavanje Dodiku

Zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović poručio je da je Vlada Srbije zajedničkom sjednicom s Vladom RS-a bacila “pojas za spasavanje” Miloradu Dodiku i SNSD-u u trenutku dok se održava vojna vježba na Manjači.

“Da su razlozi posjete Republici Srpskoj delegacije Vlade Srbije na čelu sa Vučićevom marionetom Anom Brnabić, tzv. ‘premijerkom’ koja se suštinski ne pita i ne odlučuje ništa, isključivo političke prirode i da je jedini cilj bacanje novog pojasa za spasavanje Dodiku i SNSD-u koji su u konopcima i teškoj situaciji, govori i njena sramna izjava i čestitke što se Republika Srpska objesila na Londonskoj berzi”, rekao je Vukanović.

Naglasio je da je “sramna drskost i bezobrazluk”, hvaliti nekog kao dobrog i uspješnog jer uništava, razara i pljačka narod i državu, zadužuje po kamatnoj stopi od 5 posto, netransparentnom metodom “ispod stola“ kako bi kupci ostali nepoznati.

Dodao je da svakom postaje jasno da je predstava režirana i tempirana, na dan kad počinje vojna vježba na Manjači i smjena ministra Nebojše Stefanovića koga nije bilo u Istočnom Sarajevu.

“Druga čestitka Viškoviću i pohvale licemjerne Brnabićke tiče se navodnog rasta BDP-a, a koji je u Republici Srpskoj porastao zbog kredita, zaduženja i emisije obveznica, a ne nekog privrednog razvoja, rasta proizvodnje i ekonomije. I njen mentor Vučić, u rijetkim trenutcima iskrenosti, nedavno je govorio o krahu RS-a, čiji zdravstveni sistem nije imao stalke ni infuzije, a finansijski sistem bi pukao bez pomoći Srbije, kredita i obveznica, ali očito da je pala nova nagodba i da duvaju stari vjetrovi”, istakao je Vukanović.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti