15.04.2024.
HomeNovostiVUČIĆEV TABLOID BJESNI: "TV Una prenosi protest opozicije, to je Dodikov napad...

VUČIĆEV TABLOID BJESNI: “TV Una prenosi protest opozicije, to je Dodikov napad na Srbiju”

U Beogradu je u toku drugi protest koji je organizovala opozicija pod “Srbija protiv nasilja”. Protest, iz minute u minut, prenose svi opozicioni mediji što je i očekivano, ali je pravo iznenađenje da to isto čini “Una TV”, čiji je vlasnik Igor Dodik, sin Milorada Dodika, požalio se srbijanski tabloid Informer.

Milorad Dodik, zakukao je ovaj tabloid, pokušava da se nađe i na strani opozicije u Srbiji, koja već drugi put organizuje proteste, ali i da sve vrijeme javnosti u BiH i Republici Srpskoj da privid o “harmoničnim” odnosima sa zvaničnim Beogradom.

Nikako ne može i jedno i drugo, pa je jasno da Dodik koristi i ovu situaciju da udari na zvanični Beograd u namjeri da što više rukovodstvo Srbije uzdrma.

Zaista je pravo “iznenađenje”, za sve one kojima nisu jasni Dodikovi ciljevi i učešće u napadima na Srbiju i njeno rukovodstvo, da njegova TV direktno prenosi proteste opozicije.

Ako se vratimo koju godinu unazad, Dodik je lomio brutalnom silom policije, pojačane raznoraznim batinašima, proteste u Banjaluci, zaključio je Informer.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti