19.05.2024.
HomeNovostiVučić ukida "Zadrugu", Mitrović to izvršava: "Procjena Predsjednika Republike, važnija je od svake...

Vučić ukida “Zadrugu”, Mitrović to izvršava: “Procjena Predsjednika Republike, važnija je od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa”

Nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, tokom gostovanja otkrio da je razgovarao sa gazdom Pinka Željkom Mitrovićem o ukidanju Zadruge, odmah se oglasio i medijski mogul.

Naime, on je na Instagramu otkrio da je donio odluku da ukine rijaliti, na preporuku predsjednika i dodao da će se to desiti u najkraćem mogućem poruku.

– Na preporuku predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena Predsjednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa, saopćio je Mitrović na Instagramu.

Ovo je jasan dokaz kako Aleksandar Vučić kontrolira medije u Srbiji, te kako je protest građana u Beogradu protiv medijskog mraka kojeg šire Vučićevi mediji bio potpuno opravdan, piše Ljudski.ba.

Podsjetimo, za danas je Vučić u Beogradu zakazao konrtamiting protiv vlastitog naroda na koji stižu i lider SNSD-a Milorad Dodik i predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić, stavivši se tako na stranu Vučića, protiv čije je vlasti najavljen novi masovni miting nezadovoljnih građana.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti