19.06.2024.
HomeNovostiVučić oživljava "političkog mrtvaca" Tomu Grobara kako bi od Srbije napravili crnu...

Vučić oživljava “političkog mrtvaca” Tomu Grobara kako bi od Srbije napravili crnu rupu na tepihu Evropske unije

Prvi predsjednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić učestvovaće u podršci SNS-u, kako je to jučer najavio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, u kampanji za predsetojeće izbore u toj državi 17. decembra.

Predsjednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas navodi da ovaj Vučićev potez jasno pokazuje koliki je pad rejtinga SNS-a.

“Kad Vučić vraća Tomu Nikolića iz naftalina jasno je koliki je pad rejtinga SNS-a. Žele da dovrše ono što obećaše ‘da će Srbija biti crna rupa na tepihu Evropske unije’. Sa Tomom u susret sankcijama – fali im još samo Šešelj. 17. decembra zaustavićemo propast Srbije“, napisao je Đilas na društvenoj mreži X.

Aleksandar Vučić je jučer, na obilježavanju 15 godina SNS-a u Šapcu okupljenima poslao pozdrave Tomislava Nikolića, i poručio da će ovog puta zajednički učestvovati u podršci SNS-u.

“Vučević je u svom govoru zaboravio samo dve sitnice da vam prenese, a to je da su mu čestitke uputili i Milorad Dodik i lideri stranaka iz Republike Srpske, predsednik Nove srpske demokratije Mandić i Knežević, kao i Tomislav Nikolić, Ana Brnabić, Orlić koji danas nisu mogli da budu sa nama, ali će svi zajedno biti u narednim danama i nedeljama“, istakao je Vučić.

Tomislav Nikolić nadimak je dobio zato što je nekada bio upravnik groblja u Kragujevcu. Poznat je i kao Jegulja, odnosno Ždral.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti