16.06.2024.
HomeNovostiVOJIN MIJATOVIĆ: „SAV SJAJ I BEDA NAŠE REALNOSTI STAJE U HELIKOPTER, CECU,...

VOJIN MIJATOVIĆ: „SAV SJAJ I BEDA NAŠE REALNOSTI STAJE U HELIKOPTER, CECU, ČETNIČKE PESME, SVE TO PLAĆAJU ISTI SRBI KOJI IM KLIČU“

Nakon što su uslijedile uvrede i prijetnje na društvenim mrežama, Vojin Mijatović je otišao i korak dalje objavom sljedećeg sadržaja.

REŽIMSKA SVADBA U SLATINI KRAJ BANJA LUKE, SAV SJAJ I BEDA “VELIKIH SRBA”

-Nisam ni mislio pisati o novom režimskom eventu u Slatini kraj Banja Luke, ali me je ova naslovnica ponukala da napišem koju reč pa da dobijem još koju uvredljivu poruku ili pretnju poput ove koja je jedna od mnogih svaki dan.

-U dobro prepoznatljivom bolivudskom stilu režim je proslavio još jednu svadbu u svojim redovima. Neću o mladencima, svu sreću im želim, ali hoću o “srpskoj majci” koja doleti helikopterom u vlasništvu građana u Republici Srpskoj da otpeva sa prvim Srbinom u BiH “Oj vojvodo Sinđeliću”.

-Ta “srpska majka” koja je nastala kao proizvod jednog od najvećih kriminalaca Balkana danas nažalost i u Srbiji ali o regionu predstavlja moralnu vertikalu koja je prva u crkvenim i političkim redovima.

-Sva ta slava natopljena krvlju ali mukom devedestih predstavlja zapravo svu glupost našeg srpskog sistema vrednosti. Sav sjaj i beda naše realnosti upravo staje u helikopter, Cecu, četničke pesme, i skupe svadbe i proslave, a sve to plaćaju isti srbi koji im kliču, a koji nemaju svojoj deci elementarno da priušte.

-Pokojni muž iste “srpske majke” pored toga što je učestvovao u svom zlu devedesetih prema nesrpskom življu, nije ostajao ni dužan srpskim vojnicima i pripadnicima VRS koje je maltretirao, šišao i zlostavljao, ali valjda se o tome ne sme pričati.

-I dok sinoć prođe još jedna srpska šarada u bolivudskom stilu najgorih od nas, shvatite da su junaci Nikola Jokić i slični, a nikako kriminalci i šatorske pevaljke.

-Dok to ne shvatite nema nam napred, a do tada moja puna podrška onima koji poput Nikole prave planetarne uspehe jer su vredni i radni a ne zato što su “veliki Srbi”.

-Sad možete nastaviti sa vređanjem i pretnjama, ali ne zaboraviti mnogo je veći Niokola od kriminalca i pevaljke!

Podsjetimo, „Slobodna Bosna“ je izvijestila o dolasku srbijanske pjevaljke helikopterom na svadbu kraj Banje Luke i slavlju na kojem je razuzdan bio i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti