Vojin Mijatović o bosanskom stampedu za vakcinisanje u Srbiji: Stade patriotizam i ljubav prema domovini u jednu vakcinu, pošto vam je obraz velike patriote?

0

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović prokomentarisao je na neobičan način poziv Srbije upućen svim građanima BiH da se vakcinišu u Beogradu. U svojoj poruci se istovremeno “obračunao” s licemjerima iz BiH.

– Stade patriotizam i ljubav prema domovini u jednu vakcinu.

Srbija je prva donirala vakcine Bosni i Hercegovini, a danas je omogućila svim građanima BiH da se vakcinišu u Srbiji. Od mene veliko hvala!

I sve bi to bilo OK da već danas “velike patriote” koje su sve do sinoć trubile o agresiji Srbije na BiH, ne pohrliše na Beogradski sajam da se vakcinišu!

Ja shvatam strah od pandemije i shvatam strah za život, ali pošto vam je obraz, velike patriote?

I da zaključim, volim Srbiju, volim svoj Beograd, koji mi je drugi dom, ali ću deliti sudbinu svog naroda u BiH i neću ići u Beograd da se vakcinišem, a ovde ću se vakcinisati poslednji kad to obave oni najugroženiji!

Srbiji još jednom hvala, kako god, ovo je gest ljudskosti, a vama, velike patriote, sve na dušu, nikad nisam i neću izdati svoj narod, s narodom se živi, s narodom i umire, al’ to vama nije ni bitno! – napisao je Mijatović.