27.05.2024.
HomeNovostiVirus korona kod Vučićevih poltrona

Virus korona kod Vučićevih poltrona

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin pozitivan je na korona virus i nalazi se u samoizolaciji, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

Kako se navodi, Vulin se testirao nakon što je je jedan od državnih sekretara u Ministarstvu hospitalizovan zbog pozitivnog testa na COVID-19.

Saopšteno je da Vulin nastavlja sa redovnim obavljanjem dužnosti ministra odbrane pridržavajući se svih propisanih mera tokom samoizolacije.

“Ministar odbrane Aleksandar Vulin ponovo apeluje na građane da se pridržavaju mera koje su Republički krizni štab i Vlada Srbije doneli u cilju sprečavanja širenja, suzbijanja i gašenja virusne infekcije COVID-19”, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

“Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić testiran je pozitivno na virus korona”, saopštila je Kancelarija Vlade Republike Srbije za Kosovo.

Kako se navodi u saopštenju dostavljenom medijima 27. juna, Đurić je u subotu hospitalizovan sa blagim simptomima i prima propisane medicinske tretmane.

Vulin i Đurić nisu prvi zvaničnici kod kojih je registrovan korona virus. Inficirani su i predsednice Narodne skupštine Maje Gojković, kao i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti