17.07.2024.
HomeNovosti"Vidoviti" Šešelj zabrinut za sigurnost svog šegrta: "Zapad želi da likvidira Aleksandra...

“Vidoviti” Šešelj zabrinut za sigurnost svog šegrta: “Zapad želi da likvidira Aleksandra Vučića!”

Lider Srpske radikalne stranke i presuđeni ratni zločinac, Vojislav Šešelj, govorilo je o navodnoj prijetnji smrću predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću koja, kako on tvrdi, dolazi od kriminalnih grupa i klanova, ali i od Zapada”.

Šešelj kaže da je Vuk Drašković prvi uveo kriminalce u politiku, ali i da je Zvicer prijetnja po sigurnost Aleksandra Vučića.

“Nagovjestio sam i prethodnih godina koliko Zvicer ugrožava bezbjednost predsednika Vučića, Zvicer je jedan od najvećih kriminalaca. Vuk Drašković je prvi uveo kriminalce u politiku, nekadašnji kriminalci su ubijali za UDBU. Drašković je dao publicitet Srpskoj gardi koja je bila na čelu sa Giškom. Tužio sam Staneta Dolanca jer je sarađivao sa najvećim kriminalcima. Arkan je učestvovao u ubistvu Đurekovića, kao i Giška. U Arkanovoj jedinici je bilo dosta kriminalaca, ali i časnih ljudi. Badžu je ubio Voja Amerikanac, a Voju je ubio Arkan. Nakon Badžine smrti, Arkan je postao problem za Miloševićev režim. Kada je Arkan ubijen, smatrao sam da je to uvod u puč protiv Miloševića, ne znam koji je bio cilj Arkanove likvidacije, ali znam da su skoro sve ubice likvidirane”, rekao je Šešelj.

On kaže i da je Milo Đukanović bio šef crnogorske mafije, kao i da je Zapadu cilj da likvidira Aleksandra Vučića, preko kriminalnih grupa.

“Milo Đukanović je bio šef crnogorske mafije, ali tu je bio i Brano Mićunović. Imao je milijardu novca u kešu, kao Baja Patak. Na prelazu vjekova se formirala nova kriminalna grupa. Kotorani su se podijelili između Škaljara i Kavčana, a svađa je nastala zbog velikog brodskog tovara kokaina. Počeli su među njima obračuni i stradali su Škaljarci više, jer su imali podršku Mila, ali i tadašnjeg režima u Beogradu pod Borisom Tadićem. Skaj mreža je dokazni materijal na sudu protiv Belivukove grupe, oni su bili ubieđeni da se ne mogu prisluškivati. Vučić previše nipodaštava realne opasnosti i smatram da treba umjereno da ide u inostranstvo. Zapadnim silama je jasno, dokle god je Vučić na vlasti, ne mogu Srbiji ništa, pa zato žele da ga likvidiraju preko najveećih kriminalnih grupa. Đinđića je stigla Božja kazna jer je isporućio Miloševića na Vidovdan”, zaključio je Šešelj.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti